neděle 17. listopadu 2013

Herní - Trailery - StarWars + DoTA hry

Všimli jste si už toho, že trailery na hry jsou leckdy zajímavější jak trailery na filmy? A mnohdy o dost lépe zpracované než animované filmy? No už tomu tak bude, tak co kdyby jsme se na pár podívali.

Co třeba MMORPG, který přinesl zpestření do světa ovládaného WoW?
Star Wars: The Old Republic.
Měla dost hráčů, ale bohužel krále nesesadila, ale pořád přežívá, a o hráče tam nouze není. A lidi rozhodně naladili trailery, které byli vypuštěné do světa před vydáním. No já u nich trošku poslintával, ale jen trochu.







No pochlubte se, jestli jste hráli, za koho jste hráli jako první postavu? Přiznávám se, že druhé video mě prostě uneslo natolik že první moje postava byla Smugler.

A když jsme u těch Star Wars, už jsem se vám svěřil s tím že bych si dokázal představit i být někdo jiný než Jedi. Co se třeba stát elitním vojákem? V Star Wars Republic Commando se jím stát můžete...



A na to je že už je to nějaký ten pátek co tahle hra vyšla, pořád stojí za to i ten trailer.

K tomu ještě přidám jeden novější trailer pro Star Wars 1313.



No dobrá, tak asi nemá moc cenu pouštět jen trailery ze světa Star Wars, tak co třeba něco od krále herních trailerů..... no tak, to to fakt musím psát? Samozřejmě že myslím Blizzard.

Už jste slyšeli o nové DoTA hře? Heroes of the Storm na nás už pomalu čekají a hodně lidí o tom ani moc netuší, a to tahle hra slibuje splnit naše pradávné sny, jako znalost výsledku souboje Queen of Blade versus Diablo , nebo Jim Raynor vs Tyrael.

No sami se podívejte na trailer.



Docela nářez, ne?

Když už jsem ale u těch DoTA her, určitě jste slyšeli hodně skloňovanou hru League of Legends (LoL). No narovinu, hra mě nedostala a raději se věnuji Heroes of Newerth (HoN) , ale na rovinu, ten nemá tak super videa. Tady máte jedno z posledních... s kráskou JINX.



No, a ještě jedna pěkná věc na LoL, umějí si ze sebe dělat srandu.



A abych byl férový, tak tady je na oblíbenou DoTu 2 od Valve, kterou najdete na steamu.



No, sice není tak skvělý trailer jako předchozí, ale pořád pěkný. Další z nových DoTA her je Heroes of Newerth. Tak se podívejte na poslední trailer, který byl vydán k velkému překopání hry, na verzi 3.0 začátkem roku.



Snad se Vám, trailery líbili. Máte dneska přesně 10 videí, pokud máte nějaký vlastní oblíbený, nechte určitě vzkaz. Nebo pošlete e-mailíka na majxik@gmail.com


Žádné komentáře:

Okomentovat