úterý 19. listopadu 2013

Herní - Trailery - Diablo + StarCraft i s filmečkama :o)

Zdravím! Další dávka traileru, a jak jsem minule slíbil, budu pokračovat dál s Blizzardem, a tentokrát, Diablo. A kde jinde začít než u prvního dílu, z roku.... 1996



Jenom, v té době nebyli ještě trailery tak rozšířené, a tak se vlastně jedná o úvodní video ze hry. No asi ji hrát nebudete, tak tady máte i závěrečné. Aspoň vám bude Diablo 2 dávat větší smysl.



K Diablu byl ještě jeden datadisk, ale jelikož k němu video nebylo, tak se vrhneme rovnou na pokračování, na Diablo 2.



A jeho datadisk Lords of Destruction.



Na to že se jedná o 12 let staré hry, tak to není špatné, co? No jestli máte půl hodinky času, tak tady jsem našel od jednoho dobrodince kompletní video s celým příběhem Diabla 2 i s datadiskem




A teď je čas si dát deli, a kdo nemá, tak alespoň trailer k třetímu dílu Diabla. Ten vyšel poměrně nedávno, tak můžete rovnou porovnat, jak moc se zlepšil Blizzárd v dělání videí.



No ono jich je vlastně více.



A i u trojky máme taky všechny videa v jednom. Takže jestli máte ještě 20 minut, tak se klidně koukněte na další video, které mimochodem bylo u sběratelské edice na DVD.



Jestli ho tolik nemáte, tak tady máte rovnou další trailer, tentokrá již na datadisk Reaper of Souls.



Teď už asi máte fantasy trailerů plné zuby, co? No dobrá, tak co třeba StarCraft? Třetí universum Blizzardu je pak neméně oblíbené, takže pustmě se na něj.

StarCraft 1, co je unikátní na této hře vlastně? Dala světu jednu z nejhranějších progamingových her, které okouzlili širokou veřejnost.



A neskončilo to ani u základní verze, ale samozřejmě zde bylo i pokračování ve formě datadisku. Brood War. Drsná hra se stala ještě drsnější.


Ještě vzniklo prequelové video, StarCraft : First Contact



Teď konečně nějaký pořádný video od StarCraftu... StarCraft 2: Wings of Liberty




Hehe, a kdo by to čekal, ale máme datadisk taky. Heart of Swarm. A ten je už opravdu epický.



A aby toho nebylo málo, našel jsem i video se všema cut scénama, které v SC 1 a SC 2 byli, takže pěkné koukání u 2 hodinového filmečku.



A s tím bych se pro dnešek rád rozloučil. Takže nashle brzo! :)

Žádné komentáře:

Okomentovat